"Storeslem" til Gjøvik Seilforening på Intercity 2020

Postet av Andre Knudsen den 6. Sep 2020

Det var et flott syn å se 22 båter på startstreken i går. Det blåste sydvestlig laber bris som lovet, med tidvise vindrosser i vestlig retning. Dette ga god fart fra start, og ga gode vindforhold til de fleste båtene rakk å runde Hovinsholmen. Noe etter kl. 15 stilnet vinden noe, men alle båter kom seg likevel over mållinjen for vindkradft innen rimelig tid. Don´t Panic tok seieren i år også. Med Ylle 19 Huldra på 3. plass og Jutta på 4. plass vant Gjøvik Seilforening også i år InterCity-pokalen med 8 poeng (1-3-4) mot Hamar Seilforening 17 poeng (2-7-8). Vi håper på minst dobbelt så mange båter fra Hamar Seilforening neste år. En liten titt i havna deres viser at de har flere båter som burde kunne slå godt fra seg i InterCity. Målet neste år må være 30 båter på startstreken. 

Stor takk til regattasjef Chris Phelan på Hamar for jobben som tidtaker og godt samarbeid før og under InterCity. Stor takk også til Steinar og Geir som ordnet med kaffe og frokost i Fredevika før start.

Bildet viser mannskapet på vinnerbåten. Fra venstre Erik P. Bergh, Lars H Hatlevik og Jan Cornelis Walig. Foto: Inger Johansen.

Komplett resultatliste ligger under fanen «resultater»


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.