Medlemskontingent og havneavgift 2023

Postet av Gjøvik Seilforening den 15. Mar 2023

Innbetaling og utsending av årets kontingenter nærmer seg, og her kommer litt info om noen forendringer som er gjort i den forbindelse.

For ett par år siden fikk Gjøvik Seilforening ny leverandør av hjemmeside som er levert og servet av Idretten Online. Disse server og har ansvaret for en del av de større idrettslagene i Norges, og har fått gode tilbakemeldinger.

Foruten hjemmesider så leverer også Idretten Online tjenester som bl.a. medlemsregister, faktureringssystemer og så videre som er godkjent NIF-integrasjon.

Fra i år er det besluttet av styret og årsmøte at Gjøvik Seilforening flytter over sitt medlemsregister til Idretten Online samt tar i bruk deres faktureringssystem.

Hva vil det si for oss medlemmer? Dere vil fortsatt få faktura på e.post, men den ser litt annerledes ut. Dere vil få en e.post som ser ut som vedlagte bilde nederst som beskriver hvilken avgift dere skal betale, og dere «klikker» dere bare videre på «åpne betalingsoversikt» for å få frem faktura.

Det er gjort en stor jobb i forkant med å legge foreningens medlemmer inn i grupper, og den største forskjellen på «gammel» og «ny» faktura er at nå er alt ferdig summert for medlemmer. Ved for sen betaling vil det nå automatisk gå ut purringer.

Les gjerne mer om Idretten Online og klubbens løsninger på https://www.idrettenonline.no/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Gjøvik Seilforening